Het zomerhuis

 

Ons zomerhuis staat op een rustige familie camping en heeft alles om u vakantie tot een succes te maken.

Voor aan het Campingterrein ligt een speeltuintje van de camping.

Het vier Persoons zomerhuis is gelegen aan een groot grasveld wat vooral lekker is voor kleine kinderen, er staat een speeltoestel met een schommel en een glijbaantje waar ze heerlijk kunnen ravotten en u ze makkelijk in het oog kunt houden. Voor aan de camping is nog een speeltuintje. Verder is er nog een Pannaveldje, jeu de boule baan, een tafeltennistafel en een heus voetbalveld met echte doelen waar de kinderen zich kunnen uitleven.

De verwarming van het zomerhuis is door middel van een pelletkachel, deze houd het zomerhuis door middel van een thermostaat op de gewenste temperatuur. De houtkachel is te gebruiken als u dit leuk vind, in de maanden juni, juli en augustus mag er echter geen gebruik van worden gemaakt. Als het erg koud is zijn er in de slaapkamers nog eclectische kachels aanwezig.

 

Als u het zomerhuis binnen komt stapt u in de ruime open keuken.  De keuken is volledig ingericht zodat u eventueel een heerlijke maaltijd kunt bereiden, zowel een filter koffieapparaat en een Senseo en een afwasmachine zijn aanwezig.

 

De aangelegen woonkamer is ook ruim, vooral met slecht weer is dit erg prettig. Internet en interactieve televisie is aanwezig net als een stereo voor de muziek. Buiten het hoogseizoen kunt u gebruik maken van het gezellige allesbrandertje om het warm te stoken. Uiteraard is er ook verwarming aanwezig, dit is door middel van een pelletkachel en eclectische verwarming.

 

De badcel en Toilet, de badcel is voorzien van een  douche en een wastafel, tevens staat hier de wasmachine en een wasdroger. Naast de badcel is het toilet.

Het warm water word geregeld door een 100 liter Boiler zodat is voldoende water heeft voor douch en bad.

 

De grootste slaapkamer is voorzien van een tweepersoons bed met een tweepersoons dekbed en aan elke kant een leeslampje en een stopcontact. Het bed is al opgemaakt als u aankomt zodat u dit niet  meer hoeft te doen als u aankomt.

 

De kleine slaapkamer heeft een stapelbed, ook hier zijn dekbedden aanwezig. De bedden zijn opgemaakt als u aankomt. Deze slaapkamer heeft een deur naar het terrasje aan de zijkant van het huis.

 

De tuin rond het zomerhuis heeft een klein terrasje bij de kleine slaapkamer en een terras met een eettafel met verstelbare stoelen.